Četiri godine bloga

Č

Četiri godine nisu mnogo, u našemu narodu to je mjerna jedinica za Olimpijske igre, Svjetsko ili Europsko prvenstvo u nogometu ili ne daj bože izbore. Prije točno četiri godine objavljen je prvi članak na ovom blogu, i nakon toga još devedeset i dva, što i nije nešto naročito mnogo, ali svaki ispisan sa puno pažnje i ljubavlju. Nije ovo blog senzacionalizma i klikova, nego nekih običnih i svakodnevnih priča, pojava i stvari s kojima se susrećem. Lijep je ovo svijet, samo ga možda ne promatramo onako kako bi trebali, u njegovoj punoj ljepoti.

U te četiri godine preko ovog bloga javili su mi se mnogi ljudi, neke od njih sam osobno upoznao i prijateljujem s njima, neki su mi dale odlične kritike i na tom ih iskreno zahvaljujem. Za ovo vrijeme i ja sam se promjenio, smirio, možda ne i promjenio koliko sazrio u nekim pogledima na svijet. Cijeli život učimo, cijeli život se nadamo…

Eto, dragi moji, neću duljiti, ostajte mi dobro.

U pripremi još čekaju neke zanimljive priče da se dorade, uobliče, ilustriraju i objave…

Do sljedećeg čitanja, živili!

About the author

Ivan Dodig

Hercegovac. Diplomirani turizmolog. Piše. Bavi se novim medijima, putuje. Voli konstruktivan dijalog. Od 2006. godine na Wordpressu.

Komentiraj

Komentiraj

Tvitovi

Arhiva

Kategorije

Copyright © 2012-2017 Ivan DODIG | Ovo djelo je dano na korištenje pod međunarodnom licencom Creative Commons 4.0.

%d blogeri kao ovaj: