Zanimljivi su ti intervjui, ljudi uvijek očekuju da kažeš nešto pametno, no ponekad ih iznenadiš jer su čuli što nisu htjeli čuti. Dražesna kolegica Nevena Milošević provodi seriju intervjua u kojima ugošćuje kolege blogere, pa je na svom blogu “Klasična Romantična” objavila intervju u kojemu je predstavila autora bloga koji upravo čitate. O pisanju, čitanju, inspiraciji, budućnosti, mržnji i blogu pročitajte na Neveninom blogu.

Dio intervjua o osobnim stavovim pročitajte u nastavku:

NM: Odakle crpite inspiraciju?

ID: Kada živite u zanimljivoj državi kao što je Bosna i Hercegovina, nadrealna svakodnevnica vam postaje inspiracija. Ne znam kako bih djelovao i funkcionirao u nekoj strogo uređenoj državi.

NM: Koji su Vaši planovi za budućnost?

ID: Za budućnost nemam neke naročite planove, svaki novi dan je borba, ali i nova prilika. Ovaj trenutak, koji se upravo sad odvija više se nikada neće ponoviti. Mislim da se čovječanstvo općenito treba fokusirati na sadašnjost i trenutak u kome jest.

NM: Životni moto?

ID: Životni moto nemam, ali da imam vjerovatno bi bio naglašen svakodnevnom životnom borbom i nekim drugačijim pogledom na društvo od onoga kojeg kolektivitet nameće i očekuje od pojedinca.

NM: Postoji li nešto zbog čega ste jako ponosni na sebe?

ID: Ponosan sam na to što u ovoj društvenoj vjetrometini nisam naučio mrziti, pa i u onome najgorem tražim i pronalazim ono dobro. Neki će kazati da je to prokletstvo, a za mene to predstavlja životnu radost.