MALFIN2015: Drugačija percepcija kreativne industrije i internet marketinga

No Comment

Novosadski ogranak međunarodne organizacije JCI (Junior Chambers International) organizirao je u subotu konferenciju MALFIN2015 na temu kreativne industrije i dizajna, te osobnog brendinga na društvenim mrežama. Predavači su bili Ivan Bildi, ekspert iz područja internet marketinga, Mirko Topalski, osnivač i direktor kompanije Eipix Entertainment, Milica Popović iz Bee Premium Grupe, te Milena Stojsavljević i Nebojša Horvat Cinger iz Webinariuma.

Mirko Topalski
Mirko Topalski

Prvi predavač Ivan Bildi, internet poduzetnik i konzultant, osvrnuo se na temu društvenih mreža u cilju kreiranja osobnog brenda, odnosno kako se pozicionirati na internetu i kako voditi osobnu profesionalnu online kampanju. Nakon Ivana Bildija, zanimljivo je bilo izlaganje Mirka Topalskog o svijetu kreativne industrije, te razvoju i nastanku kompjuterske igre s pozicije direktora kreativne kompanije. Svijet blogova i marketinga, društvenih mreža i klijenata prisutnima je predočila Milica Popović iz Bee Premium Grupe, kompanije koja se bavi internet marketingom. Prikazala je inovativnu internet platformu za marketing na kojoj se zasniva njihov posao, a u kojoj je umrežen veliki broj korisnika društvenih mreža koji sami stvaraju promotivni sadržaj, a tu su također i blogovi. Posljednji govornici na konferenciji bili su Milena i Nebojša, subotička ekipa male platforme velikih mogućnosti, Webinariuma. Predstavili su Webinarium, platformu za web seminare koji su besplatni na kojoj se korisnici mogu neformalno obrazovati i iskoristiti internet za usvajanje novih znanja.

12309697_784870201658752_3493479484934037881_o

MALFIN je konferencija koja se bavi temama iz menadžmenta, prava, financija i informacijskih tehnologija. Cilj konferencije je diskusija o aktualnim temama iz oblasti, kao i izazovima sa kojima se susreću zaposleni u privrednom sektoru. Sudionici konferencije imali su priliku informirati se, razmjeniti iskustva i diskutirati o aktualnim temama iz područja financija i prijedlozima za unaprjeđenje djelovanja u ovoj oblasti.

No Comment

Komentiraj

Back
SHARE

MALFIN2015: Drugačija percepcija kreativne industrije i internet marketinga