Zaposli me, mama…

No Comment

Nedavno se djevojka ubila u Mostaru jer je nakon ekonomskog fakulteta bila godinama na birou, bez ikakve šanse, ubila se iz siromaštva. Danas čitam kako je Federalna ministrica financija BiH Jelka Miličević, zaposlila zeta u Agenciji za bankarstvo, te i njegovog oca u upravi Elektroprivrede HZHB. Neki govore da je preminula djevojka bila članica HDZ-a, možda bi i dan danas bila živa. Za smrt mlade djevojke odgovorni su upravo političari koji besramno ubijaju svaku šansu za napredkom u ovoj zemlji. Dok se oni ‘kuće’ narod ovakvo stanje pozdržava godinama, i boji se.

Možda je samoubojstvo pored odlaska iz zemlje prilika mladima za manju nezaposlenost kako bi nam statistički parametri bili dobri i stiglo još novca iz kredita za nova radna mjesta odabranih sinova i kćeriju. A nije ni to lako, treba grobnicu kupiti, osigurati novce za sprovod.


Šute svi, i mjesna Crkva šuti. Šute mediji, navikli su šutjeti. Na društevnim mrežama nula komentara. Nekome tri metra pod zemlju, nekome trinaesta plaća, tako je to u ovom tamnom vrtlogu gdje samo podobni o(p)staju.

P.S. Upravo je jedan medij objavio informaciju da je i kćerka dotične ministrice zaposlena u Agenciji za vodno područje Jadranskoga mora, što bi rekli u Hercegovini – đavlu malo.

No Comment

Komentiraj

Back
SHARE

Zaposli me, mama…