Put Ljubuškog
Prije godinu dana odvezao sam prvi put više od 30 kilometara biciklom u jednom danu. Iako tada fizički nespreman i pod virozom, nekako sam dogurao do tog Boračkog jezera i od tada sam počeo češće voziti, isključivo po brdskim stazama i nekim zaboravljenim putačama. U Hercegovini koja je sva satkana od brda i planina, rijeka i jezera, biciklizam je odličan način za sjedinjenje s prirodom.

A nedavno sam bio i na svojoj prvoj biciklijadi koju je organizirao Biciklistički klub Ljubuški. Fenomenalno druženje i dobro isplanirana ruta garantirali su odličnu atmosferu. Pošto najviše vozim po Vitini i Ljubuškom, te sam jako vezan za taj kraj, postao sam članom biciklističkog kluba.

A post shared by Ivan Dodig (@putniknamjernik) on

Nažalost u zadnje vrijeme svjedoci smo nepažnje drugih sudionika u prometu prema biciklistima i stoga apelujem na sve vozače da obrate pozornost. Također dosta se kradu bicikli, pa preporučujem da djelujete preventivno i da zaštitite svoj bicikl, te ga registrirate besplatno.

Ivan Dodig
Hercegovac. Diplomirani turizmolog. Piše. Bavi se novim medijima, putuje. Voli konstruktivan dijalog. Od 2006. godine na Wordpressu.

Reportaža | Sajam turizma u Mostaru

Previous article

Duhanske stanice u Hercegovini (2) Naše, sviju nas

Next article

You may also like

Comments

Komentiraj