Prikaz udžbenika “Menadžment turističke organizacije i destinacije”

Sveučilišni udžbenik Menadžment turističke organizacije i destinacije, djelo je autora dr.sc. Dragana Magaša, dr.sc. Ksenije Vodeb i dr.sc. Zrinke Zadel u izdanju Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci.

Ono što je prethodilo ovom izdanju na 188 stranica, bilo je istoimeno izdanje u samostalnom autorstvu profesora Magaša iz 2003. godine, u nakladi Adamić i Fakulteta za turistički i hotelski menadžment u Opatiji. Prateći razvoj destinacijskog menadžmenta, kroz inoviranje i unaprjeđenje paradigmi i koncepta suvremenog upravljanja destinacijom profesor Magaš zajedno sa svojim suradnicima uradio je potpuno novo i prilagođeno izdanje suvremenim kretanjima u području menadžmenta turističke organizacije i destinacije. Budući da je udžbenik pisan hrvatskim jezikom i javno je dostupan na e-knjižnici Fakulteta koristiti će prvenstveno studentima u Hrvatskoj, ali i u susjednim državama u kojima je hrvatski jezik razumljiv.

Cjelovit prikaz udžbenika možete pročitati u novom broju Zbornika radova Međimurskog veleučilišta.

Ivan Dodig

Hercegovac. Turizmolog. Piše. Bavi se digitalnim komunikacijama. Putuje. Voli konstruktivan dijalog. Od 2006. godine na Wordpressu.

Odgovori

Your email address will not be published.

Next Story

Turističko novinarstvo u funkciji stvaranja imidža destinacije