Sveučilišni udžbenik Menadžment turističke organizacije i destinacije, djelo je autora dr.sc. Dragana Magaša, dr.sc. Ksenije Vodeb i dr.sc. Zrinke Zadel u izdanju Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci.

Ono što je prethodilo ovom izdanju na 188 stranica, bilo je istoimeno izdanje u samostalnom autorstvu profesora Magaša iz 2003. godine, u nakladi Adamić i Fakulteta za turistički i hotelski menadžment u Opatiji. Prateći razvoj destinacijskog menadžmenta, kroz inoviranje i unaprjeđenje paradigmi i koncepta suvremenog upravljanja destinacijom profesor Magaš zajedno sa svojim suradnicima uradio je potpuno novo i prilagođeno izdanje suvremenim kretanjima u području menadžmenta turističke organizacije i destinacije. Budući da je udžbenik pisan hrvatskim jezikom i javno je dostupan na e-knjižnici Fakulteta koristiti će prvenstveno studentima u Hrvatskoj, ali i u susjednim državama u kojima je hrvatski jezik razumljiv.

Cjelovit prikaz udžbenika možete pročitati u novom broju Zbornika radova Međimurskog veleučilišta.

Ivan Dodig
Hercegovac. Diplomirani turizmolog. Piše. Bavi se novim medijima, putuje. Voli konstruktivan dijalog. Od 2006. godine na Wordpressu.

Dodig za Večernji: Nadam se ulaganjima u infrastrukturu i donošenju povoljne legislative za turizam

Previous article

Lice turizma postaje dio web platforme Turizam24

Next article

Comments

Komentiraj