/

Lice turizma: E-knjiga o akterima turizma zapadnog Balkana

Svjetlo dana ugledala je prva e-knjiga Ivana Dodiga, turizmologa i urednika web platforme – Turizam24.

Ova zbirka intervjua iz područja turizma, koje je autor realizirao u 2018. godini, posvećena je studentima i turističkim zanesenjacima, entuzijastima.

Dugogodišnja ljubav prema turizmu, medijima i digitalnim komunikacijama doprinijela je da pronađem sebe u turističkom novinarstvu. U vremenu kada je informacija od iznimnog značaja, informiranost u ključnom trenutku daje profesionalcima značajnu prednost nad konkurencijom, napisao je autor u uvodniku.

U knjizi se mogu pronaći intervjui s poznatim osobama iz turističkog sektora kao što su: Damir Krešić, Dragana Lucija Ratković Aydemir, Milan Stojković i drugi.

Lice turizma predstavlja blog serijal kojemu je cilj kroz seriju intervjua s ključnim akterima turizma zapadnog Balkana analizirati trenutno stanje turističkog sektora u regiji, a u drugoj sezoni izlaziti će na web platformi – Turizam24. Odlukom Zbora turističkih novinara Hrvatskog novinarskog društva i FIJET-a Hrvatske, Lice turizma dobilo je koncem 2018. godine posebno priznanje za doprinos popularizaciji i afirmaciji turizma.

Izdavač e-knjige je Turizam24, a moguće ju je preuzeti besplatno.

Izvor: Turizam24

Press

Press Cliping

Odgovori

Your email address will not be published.

*

code

Previous Story

Dodig za Večernji: Nadam se ulaganjima u infrastrukturu i donošenju povoljne legislative za turizam

Next Story

Pjesma "Kiša" objavljena u zajedničkoj zbirci poezije autora iz BiH