[Odgođeno] Najava Sajma turizma u Mostaru

Najznačajniji turistički sajam u Hercegovini, Sajam turizma Mostar, koji se niz godina organizira u okviru međunarodnog Sajma gospodarstva u Mostaru održati će se od 31. ožujka  do 4. travnja.

Kao i dosadašnjih godina, posjetitelji mogu očekivati izlagače iz desetak zemalja kroz predstavljanje hotela i motela, vinarija, turističkih zajednica, turističkih destinacija, turističkih agencija, ugostiteljstva, restorana, turističkih sadržaja, davatelja turističkih usluga, gradova i županija te prateće industrije.

Do 2009. godine u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar organizirane su dvije podsajamske manifestacije: „Sajam vina i vinogradarske opreme” i „Međunarodni dani turizma”.

Zajednički interes umrežavanja ovih gospodarskih djelatnosti utjecao je na Upravu sajma da objedini ova dva događanja u podsajamsku manifestaciju Sajam turizma Mostar. Mjesto povezivanja turističke ponude s turističkim agencijama, turoperaterima, destinacijama i posjetiteljima, mjesto prezentacije i populariziranja vinogradarsko-vinarskih proizvoda.

2 Shares:
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

code

You May Also Like
Više

#MyHerzegovina

Početak ovoga mjeseca proveo sam u društvu kolega blogera iz Sjedinjenih Američkih Država, Danske i Češke. Povod je…
Više

Valter brani Beograd

Gradovi se na različite načine bore za turiste, no neki imaju specifičniji pristup od drugih. Tako primjerice imamo zanimljiv…