O blogu

Turizam. mediji. komunikacije. je autorski blog dipl. turizmologa i turističkog novinara, Ivana Dodiga.

Na blogu se mogu pronaći tekstovi o turizmu, internetu, medijima, umjetnosti, a nađe se koji intervju, osvrt i putopis, ali i poneka fotografija i grafika.

Blog, između ostalog, prati kretanja u suvremenom turizmu s naglaskom na Bosnu i Hercegovinu.

Prvi blog napravio sam sredinom 2003. godine i od tada pišem za svoj gušt, ćeif. Ovaj blog nije za svakoga, pa ako čitaš o patetici, senzacionalnim naslovima i ekonomiji iskustava, onda si na pogrešnom mjestu.

Pravne stvari

U skladu sa Zakonom o autorskim i srodnim pravima (Službeni glasnik BiH 7/02) ovaj blog je autorski blog i nitko ne može bez pitanja i dozvole autora prenositi tekstove sa bloga.

Autor polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, fotografske i audiovizualne materijale). Njihovo korištenje je dopušteno u skladu s pozitivnim propisima i na način koji je u uljuđenom društvu uobičajen, tj. s naznakom da se radi o citatu i napomenom odakle su preuzeti. Slijedom toga otklanja se svaka odgovornost za bilo kakvo drugačije prenošenje tekstova, bilo u fragmentima, bilo u cjelini, na internetske stranice drugih osoba ili udruga, odnosno u druge medije, neovisno o kontekstu u koji su stavljeni. Neovlašteno korištenje bilo kojeg sadržaja, bez dozvole vlasnika autorskih prava ili navođenja izvora, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Broj jedinstvenih posjeta po godinama
Back

O autoru

Ivan Dodig
Hercegovac. Turistički novinar. Diplomirani turizmolog. Piše. Bavi se novim medijima, putuje. Voli konstruktivan dijalog.
O meniŽivotopis (CV)

#dnevnitvit